kaca - 1

Tur Pabrik

Ihtisar parusahaan

Chengdu CORDER Optik & Electronics Co., Ltd.nyaéta salah sahiji anak perusahaan The Institute of Optik & Electronics, Chinese Academy of Sciences(CAS).parusahaan urang aya di Kacamatan Shuangliu, Chengdu, ngan 5 kilométer jauh ti Bandara Internasional Shuangliu.Taman industri photoelectric nyertakeun wewengkon 500 acres, sarta diwangun jeung dikelola ku CORDER Grup.Ieu dibagi jadi dua wewengkon: kantor jeung produksi.

pausahaan-1
pausahaan-3
pausahaan-2

Prosés Operasi

Produksi perusahaan dibagi kana tilu bagian: optik, éléktronika, sareng pangolahan mékanis.Hiji mikroskop lengkep merlukeun gawé babarengan tilu departemén pikeun pamustunganana nampilkeun éfék optik sampurna.Majelis sareng tanaga téknis perusahaan dilatih ku insinyur sareng pangalaman 20 taun, sareng gaduh tingkat profésional kelas luhur.

prosés-1
prosés-2
prosés-3
prosés-4
pausahaan-21
pausahaan-23
prosés-6
prosés-7
prosés-8
pausahaan-22

Parabot

Dina raraga sampurna nampilkeun épék optik, sajaba insinyur profésional, parabot profésional ogé diperlukeun.

parabot-1
parabot-2